Ledenvoordelen

Het lidmaatschap bedraagt €174 en is fiscaal aftrekbaar als bedrijfsuitgave. Uw lidkaart geldt daarbij als fiscaal attest.

U ontvangt zeswekelijks ons ledenblad, boordevol juridische, fiscale en sociale tips en actualiteiten. Zo krijgt u in een notendop alle informatie die u nodig hebt om uw mannetje te staan in de zakenwereld, op een beknopte en toch duidelijke manier. Waarom uw informatie nog elders gaan zoeken?
Onder actualiteit vindt u informatie heet van de naald. U hoeft niet steeds te wachten op het volgende krantje : neem een kijkje in onze actualiteitenrubriek en wees als eerste op de hoogte!
Bovendien kunnen leden gratis modelovereenkomsten en modelbrieven downloaden.

Hebben wij u al kunnen overtuigen? Dan volstaat het om onderstaand formulier in te vullen en u online te registreren als lid. Na storting van de lidmaatschapsbijdrage, ontvangt u per post uw lidkaart en kan u beroep doen op onze diensten.
Het kan uiteraard zijn dat u, alvorens te beslissen, een bijkomend woordje uitleg wil of dat u met een specifieke vraag zit. In dat geval komen onze regionale vertegenwoordigers graag bij u langs. Zij beantwoorden uw vragen en laten u de tijd om te beslissen. Onze vertegenwoordigers kunnen uw betaling ontvangen en u uw lidkaart overhandigen.
Indien U een bezoekje wenst van onze vertegenwoordigers, kan u ons steeds een seintje geven U kan ons steeds een seintje geven per telefoon op 09/222.88.82, via e-mail op ovz@skynet.be, of door het invullen van het antwoordformulier.

Inschrijven


Voornaam
Familienaam

Adres
Postcode
Stad

Telefoon
GSM
Email

Activiteit
Vennootschapsvorm
BTW Nummer

Uw bericht of vraag